Shanghai shopping


Find de gode steder at shoppe i Shanghai

Shanghai har ingen mangel på gode shoppe muligheder. Det er en vidunderlig by, hvor man kan købe berømte kinesiske souvenirs, såsom silke, jade smykker, antikviteter, porcelæn og træ udskæringer. Yuyuan Garden (Metro Line 8 til Dashi Jie) er et tempel shoppings område, der huser næsten alle slags souvenir man kan ønske sig i små butikker og boder, der løber ud i gaderne og gågader. Her finder du alt fra pebret Kina thé stel til billige imiteret silke punge, med noget der passer ethvert budget.

Hvis det er tøj du er ude efter er Shanghai en shoppers paradis, med dusinvis af skyskrabere der indeholder indkøbscentre som sælger alt fra mærke designere som Louis Vuitton og Dior til lokale Shanghai mærker. Shanghais shopping gader er Nanjing Road (Metro Linje 1 og 2 til People's Square), som lyser om natten i en flamme af lyse neon, samt Huaihai Road (metrolinje 1 til Huangpi South Road), Hvor man kan bogstaveligt talt kan tilbringe hele dagen med at smutte ind og ud af butikker, vindue shopping, køb sko, solbriller, ure og meget mere. Mange dyre butikker der sælger mønstre af lokale modedesignere er beliggende i det franske koncession (metrolinje 1 til Shanxi South Road) Langs Xinle, Changle og Anfu Roads og det er også et godt sted at søge efter importeret vin og andre internationale lækkerier.

De som interesserer sig for markedet for antikviteter, som f.eks. møbler, Mahjong sæt og andre historiske genstande bør besøge Dongtai Lu Antikvitets marked. Denne gade, ikke langt fra Yuyuan Garden shopping område, er det sted i Shanghai for antikvitets shopping, med hundredvis af leverandører der viser samlinger af alle lystens glæder langs gaderne. Det er nemt at fare vild når man timevis søge igennem nipsgenstande og møbler her.

En Shanghai shopping tur ville ikke være komplet uden køb af mindst én piratkopierede DVD - en kinesisk specialitet. Film og musik butikker er spredt over hele byen, der kopiere enhver type film og cd til rådighed, både vestlige og asiatiske, herunder mange film der fortsat vises i biograferne. Selv om der ikke er noget særligt kvarter, hvor det er bedst at finde DVD butikker, de er normalt nemme at få øje på og kan tilbyde en lignende udvalg af titler.

Elverbrn legetj