Shanghai Natteliv, Cafe og Resturant


 

Shanghai Natteliv

Shanghai har en vidunderlige spisesteder og natteliv, der omfatter alt fra 5-stjernede internationale restauranter til gadestande der sælger lækre retter, og hoppe fra natklubber til afslappede barer. Den type af restauranter og natteliv i Shanghai du vælger, afhænger i høj grad af dine interesser. Er du eventyrlysten, eller foretrækker du en finere middag? Ønsker du at gå til dans eller bare nyde en billig kold øl?

Den mest berømte og lækre element i Shanghais køkken er xiaolongbao - dampet, bouillon fyldte boller kendt som Drage boller. At finde xiaolongbao, som er en populær morgenmad og snack i Shanghai, er ikke svært, især i de ældre områder af byen, hvor gadestande sælge dem for blot et par ¥ hver.

Fine Shanghai restauranter er der også rigeligt af. M On the Bund (7 / F, nr. 5 The Bund; +86 021-6350- 9988; www.m-restaurantgroup.com) er måske Shanghais mest berømte spisested, der tilbyder en fusion af det moderne europæiske og kinesiske køkken og en dejlig tagterrasse spiseplads med udsigt over Shanghai Bund og Huangpu floden. Mere overkommelige muligheder findes lige ud Nanjing Road (Metro Linje 1 og 2 til People's Square) langs Fujian Zhong Lu, hvor et utal af små, rene restauranter tilbyder kinesisk og Shanghai specialiteter. Til glæde for de som leder efter vestlige lækkerier kan finde flere caféer i italienske og europæiske stile langs Nanjing Road selv, samt en række genkendelige kæde restauranter og fastfood steder.

Shanghais natteliv er dens perle. Et godt sted at begynde er i Xintian Di distriktet, hvor man kan finde masser af barer, herunder et bryghus i tysk-stil og et par natklubber. Der er et par barer spredt omkring Bund området, herunder Sunshine Bar på Captain Hostel (37 Fuzhou Lu; +86 021- 6323-5053; www.captainhostel.com.cn), som tilbyder billige drinks og en enestående udsigt over Pudongs lyse nat. Maoming Road og andre områder i den franske koncession (metrolinje 1 til Shanxi South Road) Er fyldt med masser af øl og cocktail barer stablet sammen, hvilket gør det nemt for en bekvem gennemgang af Shanghais natteliv på én gang.

Elverbrn legetj