Hotel Shanghai

Find inspiration til Hotel i Shanghai

Der er hundredvis af hoteller i Shanghai, fra billige moteller og vandrehjem til 5-stjernet indkvartering. Alle Shanghais hoteller er spredt rundt i byen, med mange ligger langs Shanghai Bund og i andre turist steder i nærheden af byens centrum.

Find Hotel Shanghai

 

Rayfont Shanghai Nanpu Hotel

Denne søde boutique hotel ligger kun et par minutters gang fra Shanghais historiske gamle bydel, herunder Shanghai Yuyuan Garden. Rayfont Shanghai Nanpu Hotel er et skyskraber hotel med moderne bekvemmeligheder og indretning, rene værelser og et venligt personale. De fleste værelser har en balkon med en imponerende udsigt over Shanghai nemlig Huangpu floden og Pudong. Dobbelte værelser koster i gennemsnit ¥ 300/nat, der repræsenterer en utrolig god handel i form af Shanghais hotel priser. Lige uden for kan du nyde et kvarter fyldt med mad, butikker, caféer og restauranter.

 

Ruijin Hotel

Pæne græsplæner og den koloniale atmosfære hos Ruijin gøre det til et klassisk Shanghai hotel. Beliggende i Shanghais franske koncession, er Ruijin Hotel stadig er vært for mange diplomater og udenlandske notabiliteter i deres dejlige værelser, der ser ud over de omhyggeligt velplejede haver. Redbrick bygninger med skæve skorstene fuldfører den koloniale effekt her.

 

Astor House Hotel

En af Shanghai's ældste hoteller, Astor House Hotel blev etableret i 1846 under Qing-dynastiet. Med udsigt over Huangpu floden, er dette klassiske Shanghai hotel i stand til at bevarer sin dejlige engelske kolonial arkitektoniske stil i overensstemmelse med resten af Shanghai Bund. Rummelige værelser her omfatter antikke møbler og trægulve.

 

Captajn Hostel

For Shanghai hoteller på budget, er kaptajn Hostel et glimrende valg. Beliggende kun et minuts gang fra den historiske Shanghai Bund, er dette vandrerhjem er et af de billigste, reneste og hyggeligste hoteller i Shanghai. Captajn Hostel tilbyder en række værelser, både private og fælles, og dens tag bar overser Huangpu floden med en af de bedste udsigter i Shanghai.

 

Elverbrn legetj