Attraktioner i Shanghai


Mange attraktioner i Shanghai

Der er utrolig mange store attraktioner i Shanghai. Oplev blandet andet to af verdens højeste bygninger, og noget fra det gamle shaghai samt noget fra det nye.

Oriental Pearl TV Tower

På trods af udviklingen af flere nyere og højere skyskrabere, er Oriental Pearl TV Tower stadig Shanghais foretrukne udsigtspunkt for sin unikke 360-graders cirkulær platform og usædvanlig lyserød løgformet arkitektur. Shanghai Pearl TV Tower udsigtsplatform hænger i 263 meter højde og en roterende restaurant giver besøgende fantastisk udsigt over hele byen. Billetter til Shanghai Pearl TV Tower platform koste 50 ¥ og omfatter en informativ guidet elevator tur op til toppen. Offentlig transport: Metro Line 2 (grøn) til Lu Jia Zui.

 

Yuyuan Gardens

Shanghais Yuyuan Gardens er et shopping distrikt og historiske tempel i ét. Den billedskønne 400 år gamle haver er hjemsted for en række dryppende vandveje, hængende planter, stenfigurer og viftende bambus træer omgivet af et mylder af klassisk kinesisk arkitektur. Rundt om Shanghai Yuyuan Gardens, vil du finde et gammelt tempel, som nu huser et livligt shopping område, hvor du kan finde alle og en hver type af Shanghais souvenir alt fra silke tørklæder til Mao håndtasker. Billetter til Shanghai Yuyuan Gardens koste 40 ¥. Offentlig transport: Metro Line 8 (blå) til Dashi Jie eller bus 969 og 980 til Yuyuan Zhan.

 

The Bund

Tilbage til en tid, hvor Shanghai glitrede med kolonial tapperhed og vestlige indflydelse, The Bund er en serie af vestlige bygninger, som engang var de vigtigste import og eksport stationer langs Huangpu floden. Vidunderlig velbevaret er bygningerne langs Shanghai Bund tændt op om natten med gyldne orange lys. Over floden på Pudong siden af Shanghai, stiger moderne flammende neonlys højt og giver en fantastisk kontrast til Bund, Shanghai's ældste kommercielle distrikt, og en over floden giver besøgende adgang til at se begge. Det er gratis at besøge Shanghai Bund, men mange vælger at tage en aften færge op Huangpu floden for cirka ¥ 50. Offentlig transport: Metro Line 2 (grøn) til Nanjing East Road.

 

Nanjing Vej

Shanghais Nanjing Road er en shopping og turist erfaring der ikke kan sammenlignes. Denne gågade er hjemsted for en af de største samlinger af neon lys i verden, og hver aften præsenteres en blændende udstilling af nogle af de mest overvældende skilte, du nogensinde har set. Butikker langs Shanghais Nanjing Road holder åbent sent og spænder fra butikker med nipsting til kvalitets tøj butikker, boghandlere og restauranter. Langs Nanjing Road, vil du finde nogle af de bedre designer solbriller og punge i Shanghai. Det er gratis at gå på hele Nanjing Road og er bedst efter solnedgang, når lysene tændes. Offentlig transport: Metro Line 2 (grøn) eller 1 (rød) til People's Square, og tage Nanjing West Road Exit og derefter gå øst.

 

Xintian Di

Hvis du ønsker at se, hvad moderne Shanghai handler om, tag til Xintian Di, der betyder "nye himmel og jord". Dette overklasses shopping og spiseted er hjemsted for mange af Shanghais dyreste restauranter og tøjbutikker. Denne gågade var engang Shanghais lager distrikt og er blevet omdannet til det mest smarte, dyre område af byen. Uanset om du kommer til at shoppe, spise, drikke eller blot for at se mennesker, er Xintian Di stedet at opdage det moderne Shanghai fra sin bedste side. Offentlig transport: Metro Line 1 (rød) til Huangpi South Road, derefter gå sydpå indtil du kommer til Xintian Di.

Elverbrn legetj